Projektiesittelyä, osa 1

Osa yksi, eli virtuaalinen hannoveryhdistys.  Omaan virtuaalihistoriaani on aina vahvana kuuluneet hannoverit. Hannover taisi olla myös ensimmäinen virtuaalihevoseni. Tai ainakin ensimmäinen ostamani virtuaalihevonen (varsa nimeltä Morning Star) ja ensimmäinen tilausvarsani (Music's Garibaldi). Olen kasvattanut hannovereja ainakin kolmessa eri tallissa ja ainakin neljällä eri kasvatusnimellä! Talli Haikaus, kasvinimi HAK (esim. hann-t. Diamond HAK). Dakota, kasvinimi D's (D's All Sinned ja D's Romanov). Sitten tuli Sherlock Horses ja kasvinimi Holmes (yli 20 kasvattia) ja sitten pari kasvattia ilman tallia, Chao's First One (syntynyt 2006!) ja Chao's Backgammon.


Eli hannoverit ovat varsin lähellä sydäntä. Siksi myös hannovereilla pitää olla, kuuluu olla ja täytyy olla virtuaalinen rotuyhdistys. Sabina ylläpiti yhtä edellisistä yhdistyksistä kauan ja aktiivisesti, mutta 2017 yhdistyksen toiminta ajettiin alas. 2018 oona nosti yhdityksen takaisin pystyyn mutta se ei tiettävästi hengitellyt kuin yhden laatistilaisuuden verran. Mutta koska kukaan ei ole vielä nostanut yhdistystä uudelleen eloon, niin minäpä sen ajattelin tehdä. Koska jos ei kukaan muu, niin on tehtävä itse.

 Aloitin pohdinnat hannoverien virtuaalisella tilanteella, josta kirjoitin artikkelin virtuaaliwikiin. Nyt on hankinnan alla yhdistyksen ulkoasu, jotta kaikki muutkin tekstit pääsevät näkyville internetin ihmeelliseen maailmaan. Ajattelin myös tuoda oman kädenjälkeni yhdistykseen ja muuttelin laatuarvostelun pisteytystä, jotta se antaisi enemmän pistearvoa suvulle ja jälkeläisille, eikä yksittäisen hevosen kilpailumenestykselle. Samoin olen suunnitellut tuovani kasvattaja- ja jälkeläispalkinnot yhdistyksen alle. (Kiitos yersinio materiaalien lainasta!) Josko aktiivinen rotuyhdistys myös houkuttaisi mukaan uusia, aktiivisia hannoverien kasvattajia...

 Suunnitelmana olisi myös järjestää aktiivisesti eri jaosten alaisia rotunäyttelyitä, sekä tietenkin kuukausittainen hannover cup, johon keräilinkin jo innokaita kisajärjestäjiä.

 Jos sinulle sattuu tulemaan mieleen jokin aktiviteetti tai idea hannovereihin liittyen, niin jaa se ihmeessä tännekin päin!

Kuva © lostinfog CC BY-SA 2.0

Kommentit