Jostain on pakko aloittaa.

Ja tämä blogi alkaa tästä.

Neil McIntosh CC BY 2.0

 Onpas siitä aikaa, kun olen viimeksi raapustellut viertuaalista blogia. Edellinen blogi ei ollut mikään menestys. Enkä kyllä lupaa tämänkään olevan, vaikka olenkin pitkäjänteisempi ihminen, kuin edellisen blogin aikoihin. En kyllä myöskään lupaa mitään järkevämpää sanottavaa, kuin mitä edellisen virtuaaliblogin kohdalla oli, mutta aina on toivoa!

 Siinä missä tämä blogi aloittaa matkansa, niin surullisen moni ihminen nykypäivänä tuntuu lopettavan virtuaalihevostelun. Ihmiskato on kohdannut virtuaalimaailmaa, jossa sitkeimmät yhä jatkavat hevosten kasvatusta. Hatunnosto heille siitä. Itsekin olin poissa monta vuotta, mutta kappas, niin ne virtuaalihevoset vain pikkuhiljaa hiipivät takaraivosta kohti etulohkoa ja täällä sitä taas ollaan.

 Suunnitelmia ja projekteja on. Paljon. Mutta niiden toteutus riippuu paljolti myös muista ihmisistä, kuin vain itsestäni. Jos kaikki palaset saadaan loksahtamaan kesän aikana kohdalleen, Chao palaa virtuaalikasvattajien keskuuteen ja palaa muuten rytinällä!

 Stay tuned, lupaan myös päivitellä tilanteita kun niistä jotain selviää. Mutta tämä onkin hienoa useammassa eri prokkiksessa, voi itse päättää mihin panostaa minäkin viikkona (kuukautena)! Tällä hetkellä silmän alla on virtuaalinen hannoverinhevosen rotuyhdistys (eli öö suomeksi se taitaisi olla virtuaalinen hannoveryhdistys, mutta hei, whatever.), jonka aion myöskin nostaa pinnalle. Ihan vain vaikka rodun mainonnan nimissä. Nyt vain... Toivotaan parasta kaikin puolin!

Kommentit