Laukkaavia ratsuponeja

Ensimmäiset NASPini ovat syntyneet ja osa niistä on päätynyt jo laukkaradoillekin!
John Carrel | CC BY-NC-ND 2.0

 Ja sekös on hauskaa, sillä itse tallihan ei ole vielä internetissä päinkään. Vaikka paperilla ja päässäni koko höskä on jo ihan valmis, niin eipä se ajatus sille niitä sivuja tee. Mutta kaikki aikanaan. Sillä aikaa voin leikkiä ratsuponieni ja muiden laukkahevosteni kanssa aivan vapaasti, kiitos Laukkaurheilukeskuksen silkan mahtavuuden.

 Aiemmassa postauksessa kerroin innostani amerikkalaisia ratsuponeja kohtaan, ja varsinkin laukkaradoille tähtäävistä ratsuponeista. Ja nythän niitä alkaa ilmestymään. Jee! Päätin myös aikoja sitten Arizonan kasvattajaliitteksi "Zon", jota olen nyt ilokseni päässyt liittämään uusien varsojeni nimien perään.

 Ja nyt tahtoisin vielä esitellä teille uutuuttaan kiiltävät NASPini, eli laukkaavat ratsuponini!

 o. Ping Pong Zon (4v.), i. I AM Aristocat (xx), e. Abigail Ping (conn)
 o. Abraham Zon (3v.), i. Alectryon (nf), e. A-La-La-La-La-Long (xx) -- onpa käynyt jo sijoittumassa ensimmäisessä kilpailussaan! Hieno ponin alku!
o. Aerodactyl Zon (1v.), tämä tyyppi on Abrahamin täysveli, mutta kiukkuisen pokemonin mukaan nimetty poni on vielä liian nuori kilparadoille.

t. Amineh Zon (3v.), i. Alectryon (alan nähdä jo kaavan tässä), e. Aaminah Adila (ox) -- Amineh on tehnyt yhtä kivasti Abrahamin kanssa ja sijoittunut ensimmäisissä kilpailuissaan, ponin voittosummakin on huima 1 200v€.
t. Cinnamon Zon (3v.), i. Cobra Noche (xx), e. Ashurst Winona (nf)
t. Li Long Zon (3v.), Li Long on Abrahamin ja Aerodactylin täyssisko.
t. Fiona Zon (0v.) , i. Check Inn xx, e.  Ashurst Winona (nf)
t. Instance Zon (0v.), i. Ikhbar ox, e. Abigail Ping (ei. Elitists Unc, ee. Absent Elegance)

Olen jotenkin järkyttävän iloinen siitä, että olen päässyt aloittamaan jo kasvatustoimintaa, vaikkei tallit olekaan vielä pystyssä. Kiitos siis laukkajaos ja sen koodihirmut kaiken tämän kivan takana!

Ja kyllä, aion kutsua itseäni jatkossa ratsuponikasvattajaksi. Ja tämä siis tarkoittaa myös sitä, että projektit edistyvät.

PS. Hannoveryhdistyksen suurta julkaisua on lykätty, koska laatuarvostelu tuottaa yhä päänvaivaa...

Kommentit